Vlam in de pan in woning Landjonker Poortugaal

donderdag 13 juni 2013 15:33


Poortugaal –
In een woning aan de Landjonker heeft vanmiddag korte tijd brand gewoed. Nadat de vlam in de pan was geslagen is deze doorgeslagen naar de afzuigkap. Door snel optreden van de bewoners heeft de brandweer, welke met spoed ter plaatse kwam, alleen een korte nacontrole uitgevoerd.

Omdat de bewoners rook hadden ingeademd is een ambulance met spoed gekomen. Beide bewoners moesten ter controle naar het ziekenhuis vervoerd worden en daarom is een tweede ambulance opgeroepen. De stichting Salvage en de woningbouwvereniging hebben de schade opgenomen en zullen deze herstellen.

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vlam in de pan in woning Landjonker Poortugaal
Schrijver:

 

 


Poortugaal –
In een woning aan de Landjonker heeft vanmiddag korte tijd brand gewoed. Nadat de vlam in de pan was geslagen is deze doorgeslagen naar de afzuigkap. Door snel optreden van de bewoners heeft de brandweer, welke met spoed ter plaatse kwam, alleen een korte nacontrole uitgevoerd.

Omdat de bewoners rook hadden ingeademd is een ambulance met spoed gekomen. Beide bewoners moesten ter controle naar het ziekenhuis vervoerd worden en daarom is een tweede ambulance opgeroepen. De stichting Salvage en de woningbouwvereniging hebben de schade opgenomen en zullen deze herstellen.

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!