Brandweer geeft voorlichting na keukenbrand S. Van Houtenlaan Schiedam

Date:

Deel bericht:


S
chiedam – Op de S. Van Houtenlaan in Schiedam heeft vrijdagavond korte tijd brand gewoed. De brandweer werd gealarmeerd voor een brand in een woning. Ter plaatse bleek de bewonster de brandhaard al naar buiten te hebben gegooit. Namelijk een pannetje vet dat te lang op het vuur heeft gestaan. Na het pand geventileerd te hebben, heeft de brandweer de bewoners wat tips gegeven over brand veilig leven. In dit stukje nazorg werd onderandere een rookmelder opgehangen in de woning. Bij de brand raakte 1 persoon gewond. Deze is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Foto’s en verslag : Tolhuisen Fotografie

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd