Man (25) in rug geschoten bij schietpartij Versijdenstraat Rotterdam (VIDEO)

vrijdag 14 juni 2013 19:49


Rotterdam –
Een 25-jarige man is vrijdagavond zwaargewond geraakt na een schietpartij op de Versijdenstraat in Rotterdam. De man zat met drie anderen in een auto in de straat waarna er een schot gelost werd. De politie die snel ter plaatse was kon het drie inzittende aanhouden in de leeftijd tussen de 23 en 26 jaar.

Het slachtoffer werd ter plaatse gestabiliseerd door het personeel van de ambulance en een MMT-arts. Het slachtoffer bleek in zijn rug te zijn geschoten. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld naar het schietincident. Daarbij werd onder andere gebruik gemaakt van een speurhond.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (25) in rug geschoten bij schietpartij Versijdenstraat Rotterdam (VIDEO)
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een 25-jarige man is vrijdagavond zwaargewond geraakt na een schietpartij op de Versijdenstraat in Rotterdam. De man zat met drie anderen in een auto in de straat waarna er een schot gelost werd. De politie die snel ter plaatse was kon het drie inzittende aanhouden in de leeftijd tussen de 23 en 26 jaar.

Het slachtoffer werd ter plaatse gestabiliseerd door het personeel van de ambulance en een MMT-arts. Het slachtoffer bleek in zijn rug te zijn geschoten. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld naar het schietincident. Daarbij werd onder andere gebruik gemaakt van een speurhond.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!