Meeuw komt vast te zitten aan lantaarnpaal Algerabrug Krimpen aan den Ijssel (VIDEO)

Date:

Deel bericht:


Krimpen aan den IJssel – 
De politie en brandweer zijn vrijdag in de ochtend opgeroepen voor een hulpverlening dier in nood aan de Algerabrug. Dit betrof een meeuw deze vast zat in een lantaarnpaal. Een passerende hoogwerker van een aannemersbedrijf is gebruikt om de meeuw van hoogte te bevrijden. Door dit voorval is één rijbaan afgesloten geweest. De politie heeft het verkeer in goede banen geleid. De meeuw is door de politieagenten meegenomen naar het bureau, deze wordt op een later tijdstip opgehaald door de dierenambulance.

Foto’s en verslag : Jeroen van Zomeren | 112Krimpen.nl  Video : Jeroen van Zomeren

- Advertisement -

http://www.youtube.com/watch?v=_1jzpWE3j84&feature=youtu.be

__

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd