Meeuw komt vast te zitten aan lantaarnpaal Algerabrug Krimpen aan den Ijssel (VIDEO)

vrijdag 14 juni 2013 13:12


Krimpen aan den IJssel – 
De politie en brandweer zijn vrijdag in de ochtend opgeroepen voor een hulpverlening dier in nood aan de Algerabrug. Dit betrof een meeuw deze vast zat in een lantaarnpaal. Een passerende hoogwerker van een aannemersbedrijf is gebruikt om de meeuw van hoogte te bevrijden. Door dit voorval is één rijbaan afgesloten geweest. De politie heeft het verkeer in goede banen geleid. De meeuw is door de politieagenten meegenomen naar het bureau, deze wordt op een later tijdstip opgehaald door de dierenambulance.

Foto’s en verslag : Jeroen van Zomeren | 112Krimpen.nl  Video : Jeroen van Zomeren

http://www.youtube.com/watch?v=_1jzpWE3j84&feature=youtu.be

__

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meeuw komt vast te zitten aan lantaarnpaal Algerabrug Krimpen aan den Ijssel (VIDEO)
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel – 
De politie en brandweer zijn vrijdag in de ochtend opgeroepen voor een hulpverlening dier in nood aan de Algerabrug. Dit betrof een meeuw deze vast zat in een lantaarnpaal. Een passerende hoogwerker van een aannemersbedrijf is gebruikt om de meeuw van hoogte te bevrijden. Door dit voorval is één rijbaan afgesloten geweest. De politie heeft het verkeer in goede banen geleid. De meeuw is door de politieagenten meegenomen naar het bureau, deze wordt op een later tijdstip opgehaald door de dierenambulance.

Foto’s en verslag : Jeroen van Zomeren | 112Krimpen.nl  Video : Jeroen van Zomeren

http://www.youtube.com/watch?v=_1jzpWE3j84&feature=youtu.be

__

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!