Lichtgewonde na laffe beroving 71-jarige vrouw Kromme Hagen Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 71-jarige vrouw is zaterdagmiddag het slachtoffer geworden van een laffe beroving op de Grote hagen ter hoogte van de Kromme Hagen. Twee jongens met een donkere huidskleur beroofde de vrouw midden op straat, de vrouw raakte hierbij lichtgewond.

De daders, van ongeveer 20-jaar vluchtte hierna direct richting het Prinsenplein, een van hen droeg een trainingspak rood/blauw gekleurd, de ander droeg een zwart/grijs trainingspak. De politie begon direct een zoektocht naar de daders, dit leverde niks op.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft de oudere dame nagekeken op haar verwondingen en haar hieraan behandeld, de vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Na de behandeling is de vrouw overgebracht naar het politiebureau om hier bij te komen van de schrik en een verklaring af te leggen aan de politie.

Niet veel later zagen twee mannen op het winkelcentrum Keizerswaard twee jongens lopen die aan de signalementen van de daders voldeden en belden het alarmnummer, het tweetal werd uiteindelijk staande gehouden door meerdere politievoertuigen. Na onderzoek van de politie bleek al snel dat het tweetal niet de twee waren die de politie zocht. 

Heeft u informatie over deze laffe beroving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto’s en verslag : Robin Veerman | VRR112

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...