Lichtgewonde na laffe beroving 71-jarige vrouw Kromme Hagen Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 71-jarige vrouw is zaterdagmiddag het slachtoffer geworden van een laffe beroving op de Grote hagen ter hoogte van de Kromme Hagen. Twee jongens met een donkere huidskleur beroofde de vrouw midden op straat, de vrouw raakte hierbij lichtgewond.

De daders, van ongeveer 20-jaar vluchtte hierna direct richting het Prinsenplein, een van hen droeg een trainingspak rood/blauw gekleurd, de ander droeg een zwart/grijs trainingspak. De politie begon direct een zoektocht naar de daders, dit leverde niks op.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft de oudere dame nagekeken op haar verwondingen en haar hieraan behandeld, de vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Na de behandeling is de vrouw overgebracht naar het politiebureau om hier bij te komen van de schrik en een verklaring af te leggen aan de politie.

Niet veel later zagen twee mannen op het winkelcentrum Keizerswaard twee jongens lopen die aan de signalementen van de daders voldeden en belden het alarmnummer, het tweetal werd uiteindelijk staande gehouden door meerdere politievoertuigen. Na onderzoek van de politie bleek al snel dat het tweetal niet de twee waren die de politie zocht. 

Heeft u informatie over deze laffe beroving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto’s en verslag : Robin Veerman | VRR112

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...