Plofkraak op ABN Amro Beuningenhaven Barendrecht (VIDEO)

zaterdag 15 juni 2013 06:50


Barendrecht
 Vier verdachten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks vier uur geprobeerd een pinautomaat van de ABN AMRO op te blazen aan de Beuningenhaven in Barendrecht. De krakers gebruikten daarbij een auto om een toegangsdeur naar de kluis te forceren. Omwonenden zouden flinke klappen hebben gehoord.

Het is niet bekend of de klappen van de kraak kwamen, mogelijk waren deze afkomstig van de auto die in brand was gestoken door de krakers. De vier verdachten gingen er op twee scooters vandoor. Een politiehelikopter heeft nog tevergeefs gezocht naar de verdachten. De forensische opsporing heeft ter plaatse een sporenonderzoek uitgevoerd.

Foto’s : Ad Staal / Video : Ad Staal

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Plofkraak op ABN Amro Beuningenhaven Barendrecht (VIDEO)
Schrijver:

 

 


Barendrecht
 Vier verdachten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks vier uur geprobeerd een pinautomaat van de ABN AMRO op te blazen aan de Beuningenhaven in Barendrecht. De krakers gebruikten daarbij een auto om een toegangsdeur naar de kluis te forceren. Omwonenden zouden flinke klappen hebben gehoord.

Het is niet bekend of de klappen van de kraak kwamen, mogelijk waren deze afkomstig van de auto die in brand was gestoken door de krakers. De vier verdachten gingen er op twee scooters vandoor. Een politiehelikopter heeft nog tevergeefs gezocht naar de verdachten. De forensische opsporing heeft ter plaatse een sporenonderzoek uitgevoerd.

Foto’s : Ad Staal / Video : Ad Staal

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!