Grafstenen vernield op begraafplaats in Dirksland

Date:

Deel bericht:


Dirksland –
Op de begraafplaats aan de Kapoenstraat in Dirksland zijn 22 graven vernield. De politie is een groot onderzoek begonnen.Na een melding van vernieling gingen agenten zondagmiddag naar de begraafplaats. Ze troffen 22 vernielde graven aan. Grafstenen waren omgetrokken of omver getrapt. Dit mag niet onbestraft blijven. De begraafplaats wordt uitgebreid onderzocht door de forensische opsporing en de recherche van district De Eilanden gaat op zoek naar de dader(s). De hulp van inwoners van Dirksland en omgeving is daarbij hard nodig.

- Advertisement -

Het is van belang om duidelijk te krijgen wanneer de vernieling zich heeft afgespeeld. Uit een eerste onderzoek blijkt dat er vrijdagmiddag nog werklui op de begraafplaats waren. Bent u daarna nog op de begraafplaats geweest en waren de graven toen nog intact? Laat het de politie dan weten zodat er gerichter gezocht kan worden naar de daders.Ook wanneer u iets verdachts denkt te hebben gezien of gehoord in de omgeving van de begraafplaats horen de rechercheurs dat graag. Elk beetje informatie is welkom via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Dode en zwaargewonde bij frontale botsing op N59 Goeree-Overflakkee

Regio - Zaterdagochtend 1 oktober is een 30-jarige man uit Rotterdam komen te overlijden bij een frontale botsing...

Politie stuurt SMS-bom naar contacten in telefoon drugsdealer op Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee - Vandaag stuurde de politie een sms-bom naar 230 contacten uit de telefoon van een dealer. De...

Wietplantages opgerold in natuurgebied Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee - Agenten hebben samen met Staatsbosbeheer vier hennepplantages opgerold in natuurgebied "de Slikken van Flakkee" op Goeree-Overflakkee. Het...

Politie Goeree Overflakkee druk met vernielingen en bezopen jongeren

Ouddorp - Een groep van ongeveer 150 jongeren hebben afgelopen nacht een ravage aangericht bij de Brouwersdam. De...