Gewonde na ongeval met motor N468 Klaas Engelbrechtsweg Schipluiden

dinsdag 18 juni 2013 20:33


Schipluiden
– In Schipluiden is dinsdagavond 18 juni een ongeval gebeurt. Op de Klaas Engelbrechtsweg in Schipluiden kwam een motorrijder in het water terecht. De brandweer kwam met veel materiaal ter plaatse. Ook kwamen meerdere ambulances een en traumahelikoter ter plaatse. De bestuurder van de motor raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

De passagier raakte wel te water, maar raakte niet gewond. Twee voorbijgangers, die het water zijn ingesprongen zijn nagekeken in de ambulance. De oorzaak van het ongeval is onbekend. De weg was afgesloten.

Foto’s : Anouk Krempel & Tolhuisen Fotografie

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval met motor N468 Klaas Engelbrechtsweg Schipluiden
Schrijver:

 

 


Schipluiden
– In Schipluiden is dinsdagavond 18 juni een ongeval gebeurt. Op de Klaas Engelbrechtsweg in Schipluiden kwam een motorrijder in het water terecht. De brandweer kwam met veel materiaal ter plaatse. Ook kwamen meerdere ambulances een en traumahelikoter ter plaatse. De bestuurder van de motor raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

De passagier raakte wel te water, maar raakte niet gewond. Twee voorbijgangers, die het water zijn ingesprongen zijn nagekeken in de ambulance. De oorzaak van het ongeval is onbekend. De weg was afgesloten.

Foto’s : Anouk Krempel & Tolhuisen Fotografie

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!