Man gewond bij schietpartij Claes de Vrieselaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Dinsdagmiddag is een man gewond geraakt aan zijn been nadat hij door een nog onbekend persoon werd neergeschoten op de Claes de Vrieslaan. Omstanders die de schoten hoorden gingen polshoogte nemen en troffen daar de gewonde man aan. Omdat er in de eerste instantie niks bekend was over de ernst van de verwondingen werd ook een traumahelikopter opgeroepen, deze werd nog voordat ze op konden stijgen afgemeld.

- Advertisement -

Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de man behandeld aan zijn verwondingen, ondanks zijn schotwond was de man goed aanspreekbaar. Onder begeleiding van de politie is het man overgebracht naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen behandeld zal worden, ook zal hij aan de politie een verklaring moeten afleggen. Politieagenten en de recherche zijn na de schietpartij een onderzoek gestart. Mogelijk is de schutter weggereden in een personenauto.

De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie via 0900-8844, indien u andere waardevolle informatie heeft en dit liever anoniem wilt doorgeven kan dat via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s : John Heijstek   Video : Wendy van Viegen (Volgt zo spoedig mogelijk..)

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Onwel in woning na melding vreemde lucht Essenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Essenburgstraat in Rotterdam is zondagmiddag iemand onwel geworden. Omdat niet bekend...

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...