Twee personen lopen steekwonden op bij grote vechtpartij Paul Krugerstraat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
In de Paul Krugerstraat zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen na een grote vechtpartij. Een van de twee personen liep bij de vechtpartij ernstige steekwonden op, het andere slachtoffer had een steekwond in zijn arm. Bij de vechtpartij waren volgens de politie tussen de 10 en 15 mensen betrokken. Een Mobiel Medisch Team is per traumahelikopter ter plaatse gekomen om een van de gewonden te behandelen aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Toegesnelde agenten hebben een verdachte aangehouden die mogelijk gestoken zou hebben, meerdere betrokken zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Omdat de sfeer na de vechtpartij erg grimmig werd zijn er meer eenheden van de politie ter plaatse gekomen waaronder meerdere hondengeleiders.

De politie heeft een nader onderzoek ingesteld naar de steekpartij en roept daarom ook eventuele getuigen op. Indien u getuige bent geweest van de vechtpartij of andere informatie heeft die van belang kan zijn tijdens het onderzoek verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844. Indien u liever anoniem wilt blijven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek   Video : Wendy van Viegen

http://www.youtube.com/watch?v=Y_hG3IuTNng

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...