Twee personen lopen steekwonden op bij grote vechtpartij Paul Krugerstraat Rotterdam (video)
via

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...


Rotterdam – 
In de Paul Krugerstraat zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen na een grote vechtpartij. Een van de twee personen liep bij de vechtpartij ernstige steekwonden op, het andere slachtoffer had een steekwond in zijn arm. Bij de vechtpartij waren volgens de politie tussen de 10 en 15 mensen betrokken. Een Mobiel Medisch Team is per traumahelikopter ter plaatse gekomen om een van de gewonden te behandelen aan zijn verwondingen.

Toegesnelde agenten hebben een verdachte aangehouden die mogelijk gestoken zou hebben, meerdere betrokken zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Omdat de sfeer na de vechtpartij erg grimmig werd zijn er meer eenheden van de politie ter plaatse gekomen waaronder meerdere hondengeleiders.

De politie heeft een nader onderzoek ingesteld naar de steekpartij en roept daarom ook eventuele getuigen op. Indien u getuige bent geweest van de vechtpartij of andere informatie heeft die van belang kan zijn tijdens het onderzoek verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844. Indien u liever anoniem wilt blijven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek   Video : Wendy van Viegen

http://www.youtube.com/watch?v=Y_hG3IuTNng

 

 

Twee personen lopen steekwonden op bij grote vechtpartij Paul Krugerstraat Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
In de Paul Krugerstraat zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen na een grote vechtpartij. Een van de twee personen liep bij de vechtpartij ernstige steekwonden op, het andere slachtoffer had een steekwond in zijn arm. Bij de vechtpartij waren volgens de politie tussen de 10 en 15 mensen betrokken. Een Mobiel Medisch Team is per traumahelikopter ter plaatse gekomen om een van de gewonden te behandelen aan zijn verwondingen.

Toegesnelde agenten hebben een verdachte aangehouden die mogelijk gestoken zou hebben, meerdere betrokken zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Omdat de sfeer na de vechtpartij erg grimmig werd zijn er meer eenheden van de politie ter plaatse gekomen waaronder meerdere hondengeleiders.

De politie heeft een nader onderzoek ingesteld naar de steekpartij en roept daarom ook eventuele getuigen op. Indien u getuige bent geweest van de vechtpartij of andere informatie heeft die van belang kan zijn tijdens het onderzoek verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844. Indien u liever anoniem wilt blijven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek   Video : Wendy van Viegen

http://www.youtube.com/watch?v=Y_hG3IuTNng

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Een 34-jarige agent uit de eenheid Den Haag is dinsdag 25 februari aangehouden door de Rijksrecherche. Waarvan de man wordt verdacht, is niet bekend gemaakt. De verdachte werd vanochtend aangehouden. De politie is een intern onderzoek gestart en de agent is buiten...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!