Gewonde na ongeval Metaalstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagmiddag is een man lichtgewond geraakt nadat hij op de Metaalstraat in botsing kwam met een tegenliggende auto. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de man na te kijken op eventueel letsel, na onderzoek hoefde hij niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis.
Omdat het bij de politie niet direct duidelijk was wie de schuldige was van het ongeval is de Verkeers Ongevallen Analyse ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen.

- Advertisement -

Van beide personen is door de politie een verklaring opgenomen zodat deze in het onderzoek gebruikt kan worden. Uit onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse zal de exacte toedracht van het ongeval moeten blijken. Beide vervoersmiddelen liepen door de aanrijding flinke schade op.

Foto’s : John Heijstek

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd