Gewonde na ongeval Metaalstraat Rotterdam

woensdag 19 juni 2013 16:06

Rotterdam – Woensdagmiddag is een man lichtgewond geraakt nadat hij op de Metaalstraat in botsing kwam met een tegenliggende auto. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de man na te kijken op eventueel letsel, na onderzoek hoefde hij niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis.
Omdat het bij de politie niet direct duidelijk was wie de schuldige was van het ongeval is de Verkeers Ongevallen Analyse ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen.

Van beide personen is door de politie een verklaring opgenomen zodat deze in het onderzoek gebruikt kan worden. Uit onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse zal de exacte toedracht van het ongeval moeten blijken. Beide vervoersmiddelen liepen door de aanrijding flinke schade op.

Foto’s : John Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval Metaalstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagmiddag is een man lichtgewond geraakt nadat hij op de Metaalstraat in botsing kwam met een tegenliggende auto. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de man na te kijken op eventueel letsel, na onderzoek hoefde hij niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis.
Omdat het bij de politie niet direct duidelijk was wie de schuldige was van het ongeval is de Verkeers Ongevallen Analyse ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen.

Van beide personen is door de politie een verklaring opgenomen zodat deze in het onderzoek gebruikt kan worden. Uit onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse zal de exacte toedracht van het ongeval moeten blijken. Beide vervoersmiddelen liepen door de aanrijding flinke schade op.

Foto’s : John Heijstek

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!