Jongen valt uit boom Dijkgraafstraat Delfgauw

donderdag 20 juni 2013 17:58


Delfgauw – 
Een jongen is donderdagavond gewond geraakt nadat hij uit een boom was gevallen aan de Dijkgraafstraat in Delfgauw. Omdat het een val van hoogte betrof kwam hiervoor ook de traumahelikopter ter plaatse. Terplaatse bleek dat de jongen in een hut bij de boom aan het spelen en omhoog aan het klimmen was. Toen één van de takken brak kwam de jongen ten val.

Het slachtoffer werd direct bijgestaan door familieleden. Personeel van de ambulance kreeg ondersteuning van het MMT maar de verwondingen lijken mee te vallen. Het slachtoffer is na stabilisatie met onbekende verwondingen zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Anouk Krempel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen valt uit boom Dijkgraafstraat Delfgauw
Schrijver:

 

 


Delfgauw – 
Een jongen is donderdagavond gewond geraakt nadat hij uit een boom was gevallen aan de Dijkgraafstraat in Delfgauw. Omdat het een val van hoogte betrof kwam hiervoor ook de traumahelikopter ter plaatse. Terplaatse bleek dat de jongen in een hut bij de boom aan het spelen en omhoog aan het klimmen was. Toen één van de takken brak kwam de jongen ten val.

Het slachtoffer werd direct bijgestaan door familieleden. Personeel van de ambulance kreeg ondersteuning van het MMT maar de verwondingen lijken mee te vallen. Het slachtoffer is na stabilisatie met onbekende verwondingen zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Anouk Krempel

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!