Ongeval tussen lijnbus en auto Sportlaan Spijkenisse

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse –
Het verkeer op de Groene Kruisweg vanaf de Hartelbrug richting Spijkenisse heeft donderdag aan het begin van de middag veel hinder geleden door een ongeval. Op de kruising Sportlaan met de Groene Kruisweg gebeurde een ongeval tussen een lijnbus en een personenauto, daarbij viel een gewonde.

- Advertisement -

De lijnbus schepte de personenauto in zijn flank, een inzittende van de personenauto raakte hierbij gewond en is nagekeken door het ambulancepersoneel. Na een onderzoek van het ambulancepersoneel, moest het slachtoffer mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en behandeling.

Foto’s : Robin Veerman

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd