Stoffelijk overschot man aangetroffen in water Schiemond Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Donderdagmiddag kort na 17:30 is er in het water bij de Schiemond het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Agenten gingen polshoogte nemen nadat er een melding was binnengekomen dat er iets in het water dreef, toen zij dit van dichterbij gingen bekijken bleek er in het water een stoffelijk overschot te liggen.

- Advertisement -

Over de identiteit van de man is niets bekend, ook is nog niet bekend hoe het stoffelijk overschot in het water is gekomen en wat de exacte doodsoorzaak is. Een team van de Forensische Opsporing is een onderzoek gestart, hieruit zal ook de identiteit en de doodsoorzaak van de persoon moeten blijken. Een boot van de havendienst is ter plaatse gekomen ter beveiliging van het ‘Plaats Delict’. Het lichaam is met behulp van een politieboot en duikers geborgen.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie Video : Wendy van Viegen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd