Auto raakt van de weg na aanrijding Henegouwerweg 207 Waddinxveen

Date:

Deel bericht:


Waddinxveen – 
Vrijdagmiddag kort na half drie werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding op de N207. Bijna drie kwartier nadat de aanrijding plaatsvond werd een tweede ambulance gealarmeerd voor hetzelfde incident. Bij een aanrijding tussen twee voertuigen reed een van de auto’s vlakbij de kruising met de Ruijterweg van het talud af en kwam vervolgens tegen een hek tot stilstand.

- Advertisement -

De bestuurder van het voertuig die van de weg raakte heeft volgens de politie vermoedelijk een black-out gehad waarna hij de macht over het stuur verloor. Op het moment dat de man de macht over het stuur verloor schampte hij een auto die vanaf de Hefbrug kwam, hierdoor ontstond aanzienlijke schade aan het voertuig. De inzittende van het geschampte voertuig is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Een tweede ambulance is ter plaatse gevraagd nadat de bestuurder van het voertuig dat van de weg raakte opnieuw onwel werd, hij is overgebracht naar het ziekenhuis. 

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Ravage nadat automobilist geparkeerde auto’s ramt Noordkade Waddinxveen

Waddinxveen - Een automobilist heeft vrijdagavond voor een ravage gezorgd op de Noordkade in Waddinxveen. De bestuurder raakte...

Autoverhuurder vindt pony’s in bestelbus

Woensdag 27 december had een verhuurder van onder andere bestelbusjes en wel heel bijzondere vondst. In een busje...

Politie onderzoekt inbraakpoging bij juwelier in Waddinxveen

Waddinxveen - De politie is op zoek naar getuigen van een inbraakpoging bij een juwelier aan het Koningin...

Politie valt pand binnen tijdens illegaal pokertournooi in Waddinxveen

Waddinxveen - De politie, gemeente en kansspelautoriteit zijn zaterdagavond een verenigingsgebouw in Waddinxveen binnen gevallen. Dat deze ze...