Vrouw schiet trambaan op na aanrijding Groene Hilledijk Rotterdam

vrijdag 21 juni 2013 13:54


Rotterdam –
Een vrouw is donderdagmiddag tegen een paal aangereden op de Groene Hilledijk nadat zij werd aangereden door een ander voertuig. De vrouw schoot een verhoging op van een tramhalte en kwam tot stilstand tegen een paal. Omstanders belden direct het alarmnummer, de vrouw bleef in de verongelukte auto zitten en had last van haar nek waarop de brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijke beknelling.

Bij aankomst van diverse hulpdiensten bleek de vrouw niet bekneld te zitten, zij werd door het ambulancepersoneel behandeld en meegenomen naar een ziekenhuis in de buurt. De politie onderzoekt het ongeval en wie het andere voertuig bestuurde, ook worden getuigen gehoord.

Foto’ s | Robin Veerman, VRR112.nl |

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw schiet trambaan op na aanrijding Groene Hilledijk Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een vrouw is donderdagmiddag tegen een paal aangereden op de Groene Hilledijk nadat zij werd aangereden door een ander voertuig. De vrouw schoot een verhoging op van een tramhalte en kwam tot stilstand tegen een paal. Omstanders belden direct het alarmnummer, de vrouw bleef in de verongelukte auto zitten en had last van haar nek waarop de brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijke beknelling.

Bij aankomst van diverse hulpdiensten bleek de vrouw niet bekneld te zitten, zij werd door het ambulancepersoneel behandeld en meegenomen naar een ziekenhuis in de buurt. De politie onderzoekt het ongeval en wie het andere voertuig bestuurde, ook worden getuigen gehoord.

Foto’ s | Robin Veerman, VRR112.nl |

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!