Grote tak valt op podium Jazz Festival Bergse Dorpsstraat Rotterdam

zaterdag 22 juni 2013 18:06


Rotterdam – 
Tijdens een Jazz Festival die plaatsvond in de Bergse Dorpsstraat is een grote tak vanuit een boom op een podium gevallen. Door de harde wind kwam de tak naar beneden en kwam vervolgens terecht op het podium, hierbij raakte niemand gewond. De brandweer is met een ladderwagen ter plaatser gekomen om de tak van het podium te verwijderen.

Door de vallende tak is een podiumlicht kapot gegaan. Het podium die opzet was op de Bergse Dorpsstraat kon nadat de brandweer de tak had verwijderd weer in gebruik worden genomen door diverse artiesten waaronder VOF de Kunst.

Foto : Twitter : @Fknulst

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote tak valt op podium Jazz Festival Bergse Dorpsstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Tijdens een Jazz Festival die plaatsvond in de Bergse Dorpsstraat is een grote tak vanuit een boom op een podium gevallen. Door de harde wind kwam de tak naar beneden en kwam vervolgens terecht op het podium, hierbij raakte niemand gewond. De brandweer is met een ladderwagen ter plaatser gekomen om de tak van het podium te verwijderen.

Door de vallende tak is een podiumlicht kapot gegaan. Het podium die opzet was op de Bergse Dorpsstraat kon nadat de brandweer de tak had verwijderd weer in gebruik worden genomen door diverse artiesten waaronder VOF de Kunst.

Foto : Twitter : @Fknulst

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!