Wilde achtervolging door Rotterdam-Zuid eindigt op A16

Date:

Share post:


Rotterdam –
Een wilde achtervolging heeft voor meerdere aanrijdingen gezorgd vanaf de Laan op Zuid. De politie wilde een bestelbus met belgisch kenteken controleren, echter gaf deze geen gehoor aan het stopteken en ging er als een speer vandoor.

Een wilde achtervolging door Rotterdam-Zuid was het gevolg, hierbij ramde hij meerdere voertuigen. Op de A16 kreeg de politie de kans om de bestelbus te rammen en klem te rijden. Hierop werden de verdachten doormiddel van een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten aangehouden. Na controle in de bus bleek deze vol te zitten met henneptoppen.

Foto : @rrPJKats Politie Eenheid Rotterdam

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd