Politie zoekt voorbijganger steekpartij Dordrecht in Opsporing Verzocht

Date:

Deel bericht:


Dordrecht –
De politie is op zoek naar de man die op vrijdagavond 3 mei bij de in Dordrecht neergestoken Emiel van der Schaft werd gezien. Deze man rende weg richting de Vrankenstraat toen een voorbijganger het slachtoffer te hulp schoot. Van deze man is nu een compositietekening gemaakt. Justitie looft in deze zaak een beloning van 10.000 euro uit.

- Advertisement -

De compositietekening wordt dinsdagavond 25 juni in Opsporing Verzocht getoond. Omdat  degene die Emiel van der Schaft doodstak gevonden móet worden heeft de Hoofdofficier van Justitie in Rotterdam besloten een beloning van 10.000 euro uit te loven voor de tip die leid naar de dader.

Meerdere messteken

De 32-jarige Emiel van der Schaft kwam op 3 mei om het leven bij een steekincident in de Torenstraat te Dordrecht. Een groot team rechercheurs onderzoekt de zaak en sprak daarbij met diverse getuigen. Het rechercheteam is nog steeds op zoek naar meer informatie.Rond 22:15 uur trof een omstander vrijdagavond het gewonde slachtoffer op de Torenstraat aan, waarna deze direct 112 belde. Ambulancepersoneel en politie troffen het slachtoffer in zorgwekkende toestand aan. Emiel, die bij sommigen bekend stond als Remie, werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij in de vroege ochtend van zaterdag 4 mei aan zijn verwondingen bezweek. Uit sectie bleek dat hij om het leven kwam door meerdere messteken.

Informatie

Tips die de politie reeds heeft ontvangen, worden onderzocht. En ondanks dat u wellicht al gesproken heeft met de politie, kan het team nog altijd alle informatie gebruiken.

Heeft u in de loop van de avond iets opvallends of verdachts gezien en/of gehoord? Of misschien heeft u informatie, hoe onbelangrijk die ook mag lijken, die kan leiden tot meer duidelijkheid over dit incident?

Belt u dan alstublieft met het rechercheteam via 0900-8844. Ook kunt u hier vragen naar de wijkagenten Betul Kilci of Jelte van Eeuwijk (bureau Groenmarkt).

Foto : Johan van den Dool

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brandweer rukt uit voor brand in crematorium Essenhof Dordrecht

Dordrecht - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand op het dak van een crematorium op de...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhoudingen verdachten drugs- en vuurwapenhandel in Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn op de Abraham Kuyperweg in Dordrecht twee jongens aangehouden op verdenking van vuurwapenhandel. Het...

Politie houdt man (30) aan voor schietpartij met gewonde Breitnerstraat Dordrecht

Dordrecht - Een 19-jarige man werd op vrijdag 2 februari om 16.30 uur beschoten op de Breitnerstraat in...

Explosie doet ramen sneuvelen bij bedrijfspand Vierlinghstraat Dordrecht

Dordrecht - Bij een bedrijfspand aan de Vierlinghstraat in Dordrecht is afgelopen nacht rond 04.30 uur een explosief...