Politie zoekt voorbijganger steekpartij Dordrecht in Opsporing Verzocht

maandag 24 juni 2013 23:15


Dordrecht –
De politie is op zoek naar de man die op vrijdagavond 3 mei bij de in Dordrecht neergestoken Emiel van der Schaft werd gezien. Deze man rende weg richting de Vrankenstraat toen een voorbijganger het slachtoffer te hulp schoot. Van deze man is nu een compositietekening gemaakt. Justitie looft in deze zaak een beloning van 10.000 euro uit.

De compositietekening wordt dinsdagavond 25 juni in Opsporing Verzocht getoond. Omdat  degene die Emiel van der Schaft doodstak gevonden móet worden heeft de Hoofdofficier van Justitie in Rotterdam besloten een beloning van 10.000 euro uit te loven voor de tip die leid naar de dader.

Meerdere messteken

De 32-jarige Emiel van der Schaft kwam op 3 mei om het leven bij een steekincident in de Torenstraat te Dordrecht. Een groot team rechercheurs onderzoekt de zaak en sprak daarbij met diverse getuigen. Het rechercheteam is nog steeds op zoek naar meer informatie.Rond 22:15 uur trof een omstander vrijdagavond het gewonde slachtoffer op de Torenstraat aan, waarna deze direct 112 belde. Ambulancepersoneel en politie troffen het slachtoffer in zorgwekkende toestand aan. Emiel, die bij sommigen bekend stond als Remie, werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij in de vroege ochtend van zaterdag 4 mei aan zijn verwondingen bezweek. Uit sectie bleek dat hij om het leven kwam door meerdere messteken.

Informatie

Tips die de politie reeds heeft ontvangen, worden onderzocht. En ondanks dat u wellicht al gesproken heeft met de politie, kan het team nog altijd alle informatie gebruiken.

Heeft u in de loop van de avond iets opvallends of verdachts gezien en/of gehoord? Of misschien heeft u informatie, hoe onbelangrijk die ook mag lijken, die kan leiden tot meer duidelijkheid over dit incident?

Belt u dan alstublieft met het rechercheteam via 0900-8844. Ook kunt u hier vragen naar de wijkagenten Betul Kilci of Jelte van Eeuwijk (bureau Groenmarkt).

Foto : Johan van den Dool

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt voorbijganger steekpartij Dordrecht in Opsporing Verzocht
Schrijver:

 

 


Dordrecht –
De politie is op zoek naar de man die op vrijdagavond 3 mei bij de in Dordrecht neergestoken Emiel van der Schaft werd gezien. Deze man rende weg richting de Vrankenstraat toen een voorbijganger het slachtoffer te hulp schoot. Van deze man is nu een compositietekening gemaakt. Justitie looft in deze zaak een beloning van 10.000 euro uit.

De compositietekening wordt dinsdagavond 25 juni in Opsporing Verzocht getoond. Omdat  degene die Emiel van der Schaft doodstak gevonden móet worden heeft de Hoofdofficier van Justitie in Rotterdam besloten een beloning van 10.000 euro uit te loven voor de tip die leid naar de dader.

Meerdere messteken

De 32-jarige Emiel van der Schaft kwam op 3 mei om het leven bij een steekincident in de Torenstraat te Dordrecht. Een groot team rechercheurs onderzoekt de zaak en sprak daarbij met diverse getuigen. Het rechercheteam is nog steeds op zoek naar meer informatie.Rond 22:15 uur trof een omstander vrijdagavond het gewonde slachtoffer op de Torenstraat aan, waarna deze direct 112 belde. Ambulancepersoneel en politie troffen het slachtoffer in zorgwekkende toestand aan. Emiel, die bij sommigen bekend stond als Remie, werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij in de vroege ochtend van zaterdag 4 mei aan zijn verwondingen bezweek. Uit sectie bleek dat hij om het leven kwam door meerdere messteken.

Informatie

Tips die de politie reeds heeft ontvangen, worden onderzocht. En ondanks dat u wellicht al gesproken heeft met de politie, kan het team nog altijd alle informatie gebruiken.

Heeft u in de loop van de avond iets opvallends of verdachts gezien en/of gehoord? Of misschien heeft u informatie, hoe onbelangrijk die ook mag lijken, die kan leiden tot meer duidelijkheid over dit incident?

Belt u dan alstublieft met het rechercheteam via 0900-8844. Ook kunt u hier vragen naar de wijkagenten Betul Kilci of Jelte van Eeuwijk (bureau Groenmarkt).

Foto : Johan van den Dool

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!