Auto te water Prins Alexanderlaan Metro Schenkel Rotterdam

dinsdag 25 juni 2013 11:23


Rotterdam –
Op de Prins Alexanderlaan is een bestuurder met zijn voertuig te water geraakt nadat deze mogelijk onwel is geworden. De automobilist reed op de kruising met de Jacques Duthilweg en metro Schenkel de sloot in. Een omstander die het zag gebeuren bedacht zich geen moment en verleende eerste hulp.

Bij aankomst van de hulpdiensten was het slachtoffer al uit het voertuig en kon direct in de ambulance worden behandeld. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle. Een bergingsbedrijf zal het voertuig uit de water halen.

Foto’s: Wendy van Viegen & John Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto te water Prins Alexanderlaan Metro Schenkel Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Op de Prins Alexanderlaan is een bestuurder met zijn voertuig te water geraakt nadat deze mogelijk onwel is geworden. De automobilist reed op de kruising met de Jacques Duthilweg en metro Schenkel de sloot in. Een omstander die het zag gebeuren bedacht zich geen moment en verleende eerste hulp.

Bij aankomst van de hulpdiensten was het slachtoffer al uit het voertuig en kon direct in de ambulance worden behandeld. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle. Een bergingsbedrijf zal het voertuig uit de water halen.

Foto’s: Wendy van Viegen & John Heijstek

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!