Motorrijder gewond na ongeval Zevenkampse Ring Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een motorrijder is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat deze ten val kwam op de Zevenkampse Ring. De klap was dusdanig hard dat er diverse onderdelen van de motor afbraken en verderop terecht kwamen. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren hebben direct de hulpdiensten ingeschakeld en de bestuurder eerste hulp verleend.

- Advertisement -

Personeel van de ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. Deze is vervolgens met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen zijn onbekend. De technische ongevallen dienst doet onderzoek naar de oorzaak van dit ongeval.

Foto : John Heijstek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd