Motorrijder gewond na ongeval Zevenkampse Ring Rotterdam

dinsdag 25 juni 2013 15:47


Rotterdam – 
Een motorrijder is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat deze ten val kwam op de Zevenkampse Ring. De klap was dusdanig hard dat er diverse onderdelen van de motor afbraken en verderop terecht kwamen. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren hebben direct de hulpdiensten ingeschakeld en de bestuurder eerste hulp verleend.

Personeel van de ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. Deze is vervolgens met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen zijn onbekend. De technische ongevallen dienst doet onderzoek naar de oorzaak van dit ongeval.

Foto : John Heijstek

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder gewond na ongeval Zevenkampse Ring Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een motorrijder is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat deze ten val kwam op de Zevenkampse Ring. De klap was dusdanig hard dat er diverse onderdelen van de motor afbraken en verderop terecht kwamen. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren hebben direct de hulpdiensten ingeschakeld en de bestuurder eerste hulp verleend.

Personeel van de ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. Deze is vervolgens met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen zijn onbekend. De technische ongevallen dienst doet onderzoek naar de oorzaak van dit ongeval.

Foto : John Heijstek

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!