Uitslaande brand in woning Parallelweg Vlaardingen

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Donderdagavond is een woning aan de Parallelweg volledig in vlammen opgegaan nadat er door nog onbekende oorzaak brand uitbrak in de woning op de bovenste verdieping, de brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. Nadat de brand uitbrak heeft de brandweer direct opgeschaald naar het sein “middelbrand”. Een ambulance is ter plaatse gekomen om een persoon na te kijken die rook heeft ingeademd.

- Advertisement -

Toegesnelde hulpdiensten hebben met een megafoon bewoners verzocht om hun woning te verlaten, zij zullen door de hulpdiensten worden opgevangen. Met man en macht is er geprobeerd de brand te bestrijden, dit kon echter niet voorkomen dat de woning in vlammen op zou gaan. Inmiddels is de brandweer gestart met het bestrijden van de brand, ook staat een hoogwerker opgesteld om het vuur vanaf boven tegen te gaan.

Een aantal woningen zijn ontruimd en het is nog niet bekend of zij terug kunnen naar hun woning. Één slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht met rookinhalatie.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt bij inval in Vlaardingen verdachte van schietpartij in Hoogvliet aan

Vlaardingen - De politie is vanmorgen een woning aan de Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen binnen gevallen, daarbij...

Opnieuw auto uitgebrand aan de Floreslaan in Vlaardingen

Vlaardingen - In de nacht van woensdag op donderdag is er rond 03:30 uur brand uitgebroken in een...

Vijf auto’s beschadigd na brand G.K Van Hogendorpweg Vlaardingen

Vlaardingen - Op de G.K van Hogendorpweg in Vlaardingen zijn afgelopen nacht vijf auto's beschadigd door brand. Rond...

Vlaardings meisje uit ziekenhuis, pleegouders langer vast

Vlaardingen - Het 10-jarige meisje uit Vlaardingen dat afgelopen maand zwaargewond werd opgenomen in een ziekenhuis, is overgeplaatst...