Politie arresteert groep jongeren voor betrokkenheid berovingen Rotterdam-Alexander

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Vrijdagavond heeft de politie na een melding van een voorbijganger acht jongeren opgepakt die betrokken zijn geweest bij de reeks berovingen die eerder vandaag plaatsvonden in de omgeving van Alexander. De voorbijganger belde het alarmnummer nadat hij jongens op het Alicantepad zag lopen die aan het signalement voldeden die in een eerder bericht van Burgernet vermeld waren in verband met de straatroven die afgelopen middag plaatsvonden. 

- Advertisement -

In een uur tijd werden er in Alexander drie berovingen gemeld in de Kramerstraat, het Lissabonerf en de Weegschaalhof, telkens werd er vermeld dat er tussen de zeven en tien jongeren betrokken waren bij de roof. Ze maakten diverse spullen buit waaronder een horloge en mobiele telefoons. De slachtoffers van de straatroven werden mishandeld en bedreigd.

Volgens de politie zijn de verdachte jongens tussen de 13 en 15 jaar oud, bij de verdachten is een deel van de buit teruggevonden. Na de aanhoudingen aan het begin van de avond zijn de jongens in hechtenis genomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...