Woningen ontruimd door felle brand Van Heusdestraat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
De brandweer rukte aan het einde van zaterdagavond uit voor een woningbrand aan de Van Heusdestraat in Rotterdam. Daar bleek ter plaatse een felle brand te woedden op een trap richting de woningen erboven. Omdat niet zeker was of er personen in de bovengelegen woningen aanwezig waren werd er ter plaatse opgeschaalde naar grote brand.

- Advertisement -

Het is niet bekend of de brandweer ook daadwerkelijk mensen uit de woningen heeft gehaald. Ter plaatse bleek de trap richting de hogergelegen etages helemaal in brand te staan. De onderste woning raakte hierdoor zwaar beschadigd. De brandweer had het vuur snel onder controle en ventileerde de woningen. Door de brand moesten een aantal mensen hun woning verlaten. De meesten van hen konden na korte tijd alweer terug naar hun woningen.

Het is niet bekend of er op het moment bij uitbreken van de brand mensen aanwezig waren in de woning. Vermoedelijk is de trap naar boven in brand gestoken. Een special team van de brandweer doet onderzoek naar de oorzaak van de brand om dit uit te kunnen sluiten.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen / Video : Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...

Zeer grote brand op volkstuinenvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

Rotterdam - op Volkstuinvereniging Vreelust aan de Tjalklaan in Rotterdam is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er zouden...