Jongen bekneld in trapas van fiets Julianastraat Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:


Zwijndrecht – 
Een jongen is zondagavond bekneld komen te zitten tussen de trapas van zijn fiets en het frame. De jongen was aan het fietsen en kwam door een nog onbekende klem te zitten op de Julianastraat. Omdat men hem niet los kreeg kwam de brandweer met spoed ter plaatse om het slachtoffertje te bevrijden.

- Advertisement -

De brandweer moest met een spreider de as van de fiets wegdrukken zodat er ruimte vrij kwam om zijn voet los te halen. De jongen is nagekeken door het personeel van een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Hij bleek slechts een flinke blauwe plek te hebben opgelopen. Wel kreeg hij voor de schrik een beertje van het ambulancepersoneel.

Foto : Pieter van den Berg

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd