Zwangere vrouw bekneld in voertuig na eenzijdig ongeval A20 Nieuwerkerk a/d IJssel (VIDEO)

zondag 30 juni 2013 10:37


Nieuwerkerk aan den IJssel –
Op de A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel is zondag een 26-jarige bestuurster uit Schiedam de bocht uitgevlogen. De bestuurder van de auto reed te hard de afrit op en ging rechtdoor het talud af. Het voertuig kantelde in de bosschages en kwam meters verderop tot stilstand. In totaal waren er vier personen in het voertuig aanwezig, het ging om twee kinderen een man en een vrouw.

De bestuurster een vrouw bleek zwanger te zijn en zat nog vast in het voertuig. De overige gezinsleden raakten op wat schrammen na niet gewond. De brandweer heeft het dak van het voertuig moeten knippen. Waarop de vrouw zonder al te zware verwondingen vervoerd is naar het ziekenhuis. De verkeers ongevallen analyse doet onderzoek naar het ongeval. De politie heeft het rijbewijs van de vrouw ingevorderd.

Foto : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen  Video : Wendy van Viegen

 

 

 

0 reacties

Zwangere vrouw bekneld in voertuig na eenzijdig ongeval A20 Nieuwerkerk a/d IJssel (VIDEO)
Schrijver:

 

 


Nieuwerkerk aan den IJssel –
Op de A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel is zondag een 26-jarige bestuurster uit Schiedam de bocht uitgevlogen. De bestuurder van de auto reed te hard de afrit op en ging rechtdoor het talud af. Het voertuig kantelde in de bosschages en kwam meters verderop tot stilstand. In totaal waren er vier personen in het voertuig aanwezig, het ging om twee kinderen een man en een vrouw.

De bestuurster een vrouw bleek zwanger te zijn en zat nog vast in het voertuig. De overige gezinsleden raakten op wat schrammen na niet gewond. De brandweer heeft het dak van het voertuig moeten knippen. Waarop de vrouw zonder al te zware verwondingen vervoerd is naar het ziekenhuis. De verkeers ongevallen analyse doet onderzoek naar het ongeval. De politie heeft het rijbewijs van de vrouw ingevorderd.

Foto : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen  Video : Wendy van Viegen

 

 

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!