SMS-oproep voor getuigen ernstige steekpartij Aegidiusstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
De politie stuurde maandagochtend een sms-bericht naar alle personen die zaterdag 8 juni 2013 rond 00.55 uur in de omgeving van de Aegidiusstraat in Rotterdam hun mobiele telefoon hebben gebruikt. Zo wil zij nieuwe getuigen bereiken in verband met een steekincident. Bij dit steekincident op 8 juni 2013 aan de Aegidiusstraat in Rotterdam raakten een 30-jarige man en een 29-jarige vrouw ernstig gewond. De vrouw verloor door het steekincident haar ongeboren kind.

- Advertisement -

Exacte toedracht

Een 30-jarige man en een 29-jarige vrouw raakten op zaterdag 8 juni 2013 rond 00.55 uur ernstig gewond bij de steekpartij aan de Aegidiusstraat in Rotterdam. De vrouw verloor door het steekincident haar ongeboren kind. Ondanks informatie naar aanleiding van buurtonderzoek, gesprekken met getuigen en de slachtoffers en een eerdere oproep in het tv-programma Opsporing Verzocht, wil het onderzoeksteam nog steeds graag in contact komen met mensen die op 8 juni 2013 rond 00.55 uur in de omgeving van de Aegidiusstraat waren. Het team doet er alles aan om de exacte toedracht van het steekincident te achterhalen. Het sms-bericht bevat daarom ook een oproep om dinsdag 2 juli naar een reconstructie van het steekincident te kijken in het tv-programma Opsporing Verzocht.

SMS-bericht

Met toestemming van het Openbaar Ministerie zijn bij de telecomproviders de 06-nummers opgevraagd van personen die rond het tijdstip van het steekincident in de omgeving van de Aegidiusstraat gebruikt hebben gemaakt van hun mobiele telefoon. Het gaat om ruim 1900 personen. De politie hoopt door het versturen van deze zogeheten sms-bom alsnog met bepaalde getuigen in contact te komen die zaterdag 8 juni verdachte of voor hen ongewone omstandigheden, personen of voertuigen hebben waargenomen

Opsporing Verzocht

Ook hoopt het team dat mogelijke getuigen dinsdag 2 juli 2013 naar het tv-programma Opsporing Verzocht (21.30 uur, Nederland 1) kijken. Dit programma toont een reconstructie van het steekincident. Ook deelt het onderzoeksteam belangrijke informatie, die mogelijk herleidbaar is naar de daders.

Hebt u informatie of tips?

Bel dan naar het onderzoeksteam via het algemene telefoonnummer van politie op 0900-8844. Of mail naar TGOAegidius@rijnmond.politie.nl. U kunt ook anoniem informatie doorgeven via M.(Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

Foto’s : Joey Heijstek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woning beschadigd door ontploft vuurwerk Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam is zaterdagavond rond 18.45 uur beschadigd geraakt door...

Deur van woning beschoten Kerkhoflaan Rotterdam

Rotterdam - Rond 04.00 uur vannacht is een voordeur van een woning aan de Kerkhoflaan in Rotterdam-Crooswijk beschoten....

Gewonde na schietpartij Boerschaplaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een schietpartij op de Boerschaplaan in Rotterdam is maandagavond 18 december een 26-jarige man uit...

Automobilist rijdt door na aanrijding met scooter Boszoom Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 14 oktober rond 23.39 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Boszoom in Rotterdam....