Wilde achtervolging Hoogvliet eindigt in Amsterdam

maandag 1 juli 2013 07:03


Rotterdam –
Een wilde achtervolging van vier verdachten van een woninginbraak in Rotterdam is op 30 juni in de aanhouding van het viertal in Amsterdam geëindigd. De achtervolging begon in het Rotterdamse Hoogvliet, waar een getuige rond 19.30 uur vier personen zich verdacht zag ophouden bij een woning bij hem in de buurt. Deze getuige vertrouwde het niet en deed precies datgene wat de politie hoopt dat getuigen in dit soort situaties doen: hij belde 112.

Nog voordat de gearriveerde agenten de personen konden aanspreken, vluchtten de vier in één auto weg. Dat bleek het begin van een lange achtervolging. De verdachten deden onder meer de A20, A4, A12 en A2 aan en reden daarbij voortdurend verkeersgevaarlijk en veel te hard. Tijdens de achtervolging zouden de vier verdachten ook Bodegraven en de stad Utrecht zijn ingereden om telkens weer de autosnelweg op te rijden. De wilde rit eindigde in Amsterdam Zuid-Oost, waar de auto van de verdachten kennelijk uit de bocht vloog en waarbij agenten een politieauto tegen de auto van de verdachten aanreed om een eventuele verder wegrijden te voorkomen.

De vier inzittenden raakten allen gewond en zijn naar een ziekenhuis overgebracht. Drie van hen waren aanspreekbaar. Zo gauw hun toestand het toelaat, zullen ze naar Rotterdam worden overgebracht. De vierde verdachte was niet aanspreekbaar en is eveneens naar een ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wilde achtervolging Hoogvliet eindigt in Amsterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een wilde achtervolging van vier verdachten van een woninginbraak in Rotterdam is op 30 juni in de aanhouding van het viertal in Amsterdam geëindigd. De achtervolging begon in het Rotterdamse Hoogvliet, waar een getuige rond 19.30 uur vier personen zich verdacht zag ophouden bij een woning bij hem in de buurt. Deze getuige vertrouwde het niet en deed precies datgene wat de politie hoopt dat getuigen in dit soort situaties doen: hij belde 112.

Nog voordat de gearriveerde agenten de personen konden aanspreken, vluchtten de vier in één auto weg. Dat bleek het begin van een lange achtervolging. De verdachten deden onder meer de A20, A4, A12 en A2 aan en reden daarbij voortdurend verkeersgevaarlijk en veel te hard. Tijdens de achtervolging zouden de vier verdachten ook Bodegraven en de stad Utrecht zijn ingereden om telkens weer de autosnelweg op te rijden. De wilde rit eindigde in Amsterdam Zuid-Oost, waar de auto van de verdachten kennelijk uit de bocht vloog en waarbij agenten een politieauto tegen de auto van de verdachten aanreed om een eventuele verder wegrijden te voorkomen.

De vier inzittenden raakten allen gewond en zijn naar een ziekenhuis overgebracht. Drie van hen waren aanspreekbaar. Zo gauw hun toestand het toelaat, zullen ze naar Rotterdam worden overgebracht. De vierde verdachte was niet aanspreekbaar en is eveneens naar een ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is onbekend.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!