Auto over de kop geslagen na ongeval Rusthoflaan

dinsdag 2 juli 2013 18:00


Rotterdam –
Bij een éénzijdig ongeval op de Rusthoflaan is vanmiddag een auto over de kop geslagen. Of de vrouw onwel geworden was of de macht over het stuur verloor is onbekend. De brandweer kwam ter plaatse voor een beknelling, maar daarvan bleek geen sprake.

Na de aanrijding is de vrouw uit haar auto gekropen en door het ambulancepersoneel nagekeken en ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een hond welke zich in de auto bevond is door politie opgevangen.

Foto’s : John Heijstek

 

 

0 reacties

Auto over de kop geslagen na ongeval Rusthoflaan
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Bij een éénzijdig ongeval op de Rusthoflaan is vanmiddag een auto over de kop geslagen. Of de vrouw onwel geworden was of de macht over het stuur verloor is onbekend. De brandweer kwam ter plaatse voor een beknelling, maar daarvan bleek geen sprake.

Na de aanrijding is de vrouw uit haar auto gekropen en door het ambulancepersoneel nagekeken en ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een hond welke zich in de auto bevond is door politie opgevangen.

Foto’s : John Heijstek

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!