Brandweer haalt paard uit sloot Joppelaan Schiedam

dinsdag 2 juli 2013 11:54


Schiedam –
De brandweer van Schiedam heeft dinsdagmiddag een paard uit de sloot gehaald. Het paard was rond 12.30 uur aan de Joppelaan in Schiedam in de sloot beland. Vier brandweerauto’s en twaalf brandweermannen kwamen ter plaatse om het paard te helpen. Na enige moeite kwam het paard los, en kon de brandweer het paard uit de sloot halen.

Na het schoonmaken van mens en materieel kon de brandweer retour kazerne.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer haalt paard uit sloot Joppelaan Schiedam
Schrijver:

 

 


Schiedam –
De brandweer van Schiedam heeft dinsdagmiddag een paard uit de sloot gehaald. Het paard was rond 12.30 uur aan de Joppelaan in Schiedam in de sloot beland. Vier brandweerauto’s en twaalf brandweermannen kwamen ter plaatse om het paard te helpen. Na enige moeite kwam het paard los, en kon de brandweer het paard uit de sloot halen.

Na het schoonmaken van mens en materieel kon de brandweer retour kazerne.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!