Lammetje gered door omstander Amsterdamlaan Vlaardingen

dinsdag 2 juli 2013 14:50


Vlaardingen –
Aan de Amsterdamlaan in Vlaardingen is dinsdagavond 2 juli een lammetje uit de sloot gered. De brandweer werd gealarmeerd voor een dier in nood op kinderboerderij Holywood. Nog voor de brandweer aan de andere kant van de sloot was werd het lammetje door een omstander uit de sloot getrokken.

De brandweer kon zonder inzet weer retour kazerne.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lammetje gered door omstander Amsterdamlaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen –
Aan de Amsterdamlaan in Vlaardingen is dinsdagavond 2 juli een lammetje uit de sloot gered. De brandweer werd gealarmeerd voor een dier in nood op kinderboerderij Holywood. Nog voor de brandweer aan de andere kant van de sloot was werd het lammetje door een omstander uit de sloot getrokken.

De brandweer kon zonder inzet weer retour kazerne.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!