vrijdag, januari 22, 2021

Man ramt stilstaande vrachtwagen na mogelijk onder invloed te zijn s-Gravenweg Capelle


Capelle aan den IJssel –
Vanavond iets voor half 9 heeft een automobilist een stilstaande vrachtwagen geramd op de s’Gravenweg in Capelle aan den IJssel. De man had een mogelijke borrel op, hiervoor is hij voor controle en een alcoholtest meegenomen naar het ziekenhuis.

De vrachtwagens die al de hele dag midden op de s’Gravenweg staan, hebben te maken met een eerder ongeval vandaag. Vanochtend is een kraan daar te water geraakt en nu waren de Milieu Ongevallen Bestrijders de sloot aan het schoon maken. 

De automobilist moet een verkeerde inschatting gemaakt hebben en is hierdoor achterop de stilstaande vrachtwagen gebotst. Meerdere politiewagens zijn ter plaatste gekomen en ook een ambulance werd opgeroepen. De man is meegenomen naar een ziekenhuis in de regio.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg