Man ramt stilstaande vrachtwagen na mogelijk onder invloed te zijn s-Gravenweg Capelle

dinsdag 2 juli 2013 19:19


Capelle aan den IJssel –
Vanavond iets voor half 9 heeft een automobilist een stilstaande vrachtwagen geramd op de s’Gravenweg in Capelle aan den IJssel. De man had een mogelijke borrel op, hiervoor is hij voor controle en een alcoholtest meegenomen naar het ziekenhuis.

De vrachtwagens die al de hele dag midden op de s’Gravenweg staan, hebben te maken met een eerder ongeval vandaag. Vanochtend is een kraan daar te water geraakt en nu waren de Milieu Ongevallen Bestrijders de sloot aan het schoon maken. 

De automobilist moet een verkeerde inschatting gemaakt hebben en is hierdoor achterop de stilstaande vrachtwagen gebotst. Meerdere politiewagens zijn ter plaatste gekomen en ook een ambulance werd opgeroepen. De man is meegenomen naar een ziekenhuis in de regio.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man ramt stilstaande vrachtwagen na mogelijk onder invloed te zijn s-Gravenweg Capelle
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel –
Vanavond iets voor half 9 heeft een automobilist een stilstaande vrachtwagen geramd op de s’Gravenweg in Capelle aan den IJssel. De man had een mogelijke borrel op, hiervoor is hij voor controle en een alcoholtest meegenomen naar het ziekenhuis.

De vrachtwagens die al de hele dag midden op de s’Gravenweg staan, hebben te maken met een eerder ongeval vandaag. Vanochtend is een kraan daar te water geraakt en nu waren de Milieu Ongevallen Bestrijders de sloot aan het schoon maken. 

De automobilist moet een verkeerde inschatting gemaakt hebben en is hierdoor achterop de stilstaande vrachtwagen gebotst. Meerdere politiewagens zijn ter plaatste gekomen en ook een ambulance werd opgeroepen. De man is meegenomen naar een ziekenhuis in de regio.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!