Auto over de kop bij aanrijding Evenaar Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Op de Evenaar is donderdagavond een auto over de kop geslagen nadat er door nog onbekende oorzaak een aanrijding ontstond. Na de aanrijding sloeg een van de voertuigen over de kop en kwam vervolgens op het fietspad terecht, het andere voertuig nog enkele meters door totdat deze tot stilstand kwam. 

- Advertisement -

Vanwege de ernst van het incident werd een traumahelikopter opgeroepen, omdat er kort daarna bevestigd werd dat er geen gewonden zouden zijn is deze voor het opstijgen geannuleerd. Uit onderzoek zal de exacte toedracht van het ongeval moeten blijken, vermoedelijk heeft de bestuurder van de auto de afslaande auto over het hoofd gezien.

Door het ongeval is de Evenaar gedeeltelijk afgesloten geweest voor al het verkeer, een verkeersbord die toevallig langs de weg stond is op de weg geplaatst om aan te geven dat automobilisten en fietsers moesten omrijden.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...