Bestelbus beland op zijkant na aanrijding met vrachtwagen Bredeweg Zevenhuizen

vrijdag 5 juli 2013 17:11


Zevenhuizen –
Op de Bredeweg is vrijdagmiddag een bestelbus op zijn kant terecht gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen. Een busje wilde nog voor een vrachtwagen invoegen maar had de situatie verkeerd ingeschat. De vrachtwagen tikte het busje aan waarna deze op zijn kant belandde. De inzittende van het busje raakte door het ongeval lichtgewond aan zijn hoofd.

Door het ongeval was de weg korte tijd afgesloten. Een berger heeft het busje weer op vier wielen gezet en afgevoerd.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestelbus beland op zijkant na aanrijding met vrachtwagen Bredeweg Zevenhuizen
Schrijver:

 

 


Zevenhuizen –
Op de Bredeweg is vrijdagmiddag een bestelbus op zijn kant terecht gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen. Een busje wilde nog voor een vrachtwagen invoegen maar had de situatie verkeerd ingeschat. De vrachtwagen tikte het busje aan waarna deze op zijn kant belandde. De inzittende van het busje raakte door het ongeval lichtgewond aan zijn hoofd.

Door het ongeval was de weg korte tijd afgesloten. Een berger heeft het busje weer op vier wielen gezet en afgevoerd.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!