Bromfietser klapt op paaltje Moderator Krimpen a/d IJssel

Date:

Deel bericht:


Krimpen aan den IJssel –
Op de Moderato ter hoogte van de Allegro is vanavond een bromfietser door nog onbekende oorzaak tegen een paaltje gereden. De bestuurder kwam door de klap meters verder tot stilstand net als het betreffende paaltje. Omdat het slachtoffer niet aanspreekbaar was werd een traumahelikopter gestuurd. Niet lang na de alarmering was het slachtoffer weer bij bewustzijn waarna medisch personeel begon met stabiliseren.

- Advertisement -

De arts van de traumahelikopter heeft het ambulancepersoneel geassisteerd maar kon later weer per helikopter terug naar de basis. De verkeerspolitie kwam ter plaatse voor kort onderzoek. De brommerrijder is overgebracht naar een ziekenhuis.

Tekst : Davey Blom / Foto’s : Jeroen van Zomeren

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd