Onderzoek door brandweer en politie naar alarm pinautomaat Wiardi Beckmansingel Vlaardingen

zaterdag 6 juli 2013 19:46


Vlaardingen –
Op de Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen is zaterdagavond een alarm afgegaan. Op zich niet bijzonder, maar het alarm kwam van een geldautomaat. Hierop rukte de politie en de brandweer met enige spoed uit. De straat werd direct afgezet. De brandweer verrichte metingen. In de geldautomaat zit een beveiliging tegen ram- en plofkraken.

Als er zoiets gebeurt wordt automatisch een CO-installatie geactiveerd. De brandweer heeft gemeten of er teveel CO in het gebouwtje, en in de omgeving hing. Dit bleek niet het geval. De installatie had waarschijnlijk last van een storing. De automaat is buiten gebruik.

Foto’s : ingezonden MW & Tolhuisen Fotografie & Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Onderzoek door brandweer en politie naar alarm pinautomaat Wiardi Beckmansingel Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen –
Op de Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen is zaterdagavond een alarm afgegaan. Op zich niet bijzonder, maar het alarm kwam van een geldautomaat. Hierop rukte de politie en de brandweer met enige spoed uit. De straat werd direct afgezet. De brandweer verrichte metingen. In de geldautomaat zit een beveiliging tegen ram- en plofkraken.

Als er zoiets gebeurt wordt automatisch een CO-installatie geactiveerd. De brandweer heeft gemeten of er teveel CO in het gebouwtje, en in de omgeving hing. Dit bleek niet het geval. De installatie had waarschijnlijk last van een storing. De automaat is buiten gebruik.

Foto’s : ingezonden MW & Tolhuisen Fotografie & Remco Holst

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!