Brandje in aanbouwflat Koninginneweg Lekkerkerk

zondag 7 juli 2013 19:52


Gouda – 
De brandweer uit Gouda en Lekkerkerk werden zondagavond opgeroepen nadat er een melding was binnengekomen van een brand in een hoogbouwflat aan de Koniginneweg. Ter plaatse constateerden de brandweerlieden dat er een brandje woedde in een wooncomplex wat nog in aanbouw is. Nadat het brandje geblust was konden zij terug naar de kazerne. Het is niet bekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandje in aanbouwflat Koninginneweg Lekkerkerk
Schrijver:

 

 


Gouda – 
De brandweer uit Gouda en Lekkerkerk werden zondagavond opgeroepen nadat er een melding was binnengekomen van een brand in een hoogbouwflat aan de Koniginneweg. Ter plaatse constateerden de brandweerlieden dat er een brandje woedde in een wooncomplex wat nog in aanbouw is. Nadat het brandje geblust was konden zij terug naar de kazerne. Het is niet bekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!