Brandweer redt vijf personen bij woningbrand Uiverstraat Capelle aan den IJssel

maandag 8 juli 2013 03:10


Capelle aan den IJssel – 
De brandweer heeft bij een woning in de Uiverstraat vannacht vijf personen gered. De brand ontstond omstreeks kwart over vier in de keuken van de woning. Op dat moment lagen er vijf gezinsleden boven te slapen. Door de rook konden zij niet meer zelfstandig de woning verlaten. De brandweer heeft doormiddel van vluchtmaskers en een ladder de personen uit het pand gehaald.

Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Zij zijn allen voor rookinhalatie naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De brandweer had het brandje in de keuken, die vermoedelijk bij het wasgedeelte ontstond snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer redt vijf personen bij woningbrand Uiverstraat Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
De brandweer heeft bij een woning in de Uiverstraat vannacht vijf personen gered. De brand ontstond omstreeks kwart over vier in de keuken van de woning. Op dat moment lagen er vijf gezinsleden boven te slapen. Door de rook konden zij niet meer zelfstandig de woning verlaten. De brandweer heeft doormiddel van vluchtmaskers en een ladder de personen uit het pand gehaald.

Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Zij zijn allen voor rookinhalatie naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De brandweer had het brandje in de keuken, die vermoedelijk bij het wasgedeelte ontstond snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!