Lichtgewonde na aanrijding tussen twee voertuigen Breeweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Maandagochtend is er een aanrijding ontstaan tussen twee personenauto’s nadat een van de voertuigen plotseling moest remmen op de Breeweg. Een achterligger zag te laat dat de voorste auto remde en kwamen vervolgens met elkaar in botsing.

- Advertisement -

Een motorambulance is ter plaatse gekomen om de bestuurder van het voorste voertuig na te kijken op eventuele verwondingen. Na een controle bleek de man geen verder letsel te hebben mocht dan ook zijn weg vervolgen. Het achterliggende voertuig had dusdanig schade opgelopen dat deze moest worden weggesleept.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd