Bewoner verricht burgerarrest na betrappen masturberende man Roerdompstraat Leiderdorp

dinsdag 9 juli 2013 13:49


Leiderdorp – 
Een buurtbewoner heeft aan de Roerdomplaan afgelopen maandag een burgerarrest verricht nadat hij een 71-jarige man betrapte die in de bosjes stond te masturberen. De bewoner was hier echter niet van gediend en hield de man aan en droeg hem over aan de politie die inmiddels gewaarschuwd was. Nadat de man overgebracht was naar het politiebureau is de politie een onderzoek gestart waarin wordt gekeken of de man meerdere schennisplegingen in Leiderdorp heeft gepleegd.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner verricht burgerarrest na betrappen masturberende man Roerdompstraat Leiderdorp
Schrijver:

 

 


Leiderdorp – 
Een buurtbewoner heeft aan de Roerdomplaan afgelopen maandag een burgerarrest verricht nadat hij een 71-jarige man betrapte die in de bosjes stond te masturberen. De bewoner was hier echter niet van gediend en hield de man aan en droeg hem over aan de politie die inmiddels gewaarschuwd was. Nadat de man overgebracht was naar het politiebureau is de politie een onderzoek gestart waarin wordt gekeken of de man meerdere schennisplegingen in Leiderdorp heeft gepleegd.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!