maandag, januari 25, 2021

Zwangere vrouw van fiets geslagen tijdens beroving Stuart Millstraat Rotterdam


Rotterdam – 
Dinsdagmiddag is een zwangere vrouw van haar fiets geslagen tijdens een beroving in de Stuart Millstraat. Een donker getinte man sloeg de vrouw van haar fiets af en beroofde haar vervolgens van haar mobiele telefoon. Na de roof ging de man er met de fiets vandoor richting de Smeetlandsedijk.

Politieagenten hebben nadat de melding binnenkwam direct een zoekactie opgestart, ook werd besloten een Rapid Responder met daarin een ambulancebroeder ter plaatse te laten komen om de vrouw na te kijken op eventueel letsel vanwege haar zwangerschap. Zover bekend hoefde het slachtoffer niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis, wel zat de schrik er goed in.

 Signalement : Een donker getinte man, droeg tijdens de beroving een driekwart broek, een zwart-wit geblokt t-shirt en een zwarte pet. De man verplaatst zich op een BMX crossfiets en fietste na de beroving weg richting de Smeetlandsedijk.

Indien u informatie heeft over de dader, of bent u in het bezit van andere informatie die van belang kan zijn tijdens het onderzoek wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Foto’s : Jerry Lussenburg | IJsselmondenieuws

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg