Zwangere vrouw van fiets geslagen tijdens beroving Stuart Millstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Dinsdagmiddag is een zwangere vrouw van haar fiets geslagen tijdens een beroving in de Stuart Millstraat. Een donker getinte man sloeg de vrouw van haar fiets af en beroofde haar vervolgens van haar mobiele telefoon. Na de roof ging de man er met de fiets vandoor richting de Smeetlandsedijk.

- Advertisement -

Politieagenten hebben nadat de melding binnenkwam direct een zoekactie opgestart, ook werd besloten een Rapid Responder met daarin een ambulancebroeder ter plaatse te laten komen om de vrouw na te kijken op eventueel letsel vanwege haar zwangerschap. Zover bekend hoefde het slachtoffer niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis, wel zat de schrik er goed in.

 Signalement : Een donker getinte man, droeg tijdens de beroving een driekwart broek, een zwart-wit geblokt t-shirt en een zwarte pet. De man verplaatst zich op een BMX crossfiets en fietste na de beroving weg richting de Smeetlandsedijk.

Indien u informatie heeft over de dader, of bent u in het bezit van andere informatie die van belang kan zijn tijdens het onderzoek wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Foto’s : Jerry Lussenburg | IJsselmondenieuws

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...

Maaltijdbezorger en voetganger komen met elkaar in botsing Lange Hilleweg Rotterdam

Lange Hilleweg, Rotterdam - Woensdagmiddag 28 februari rond 15.07 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Op de oversteekplaats...

Dode (61) in woning aangetroffen, politie houdt verdachte aan Kromme Hagen Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagmiddag is in een woning aan de Kromme Hagen in Rotterdam-Zuid een overleden persoon gevonden. De...

OM vervolgt agente die vijf keer op vluchtende auto schoot Strevelsweg Rotterdam

Het Openbaar Ministerie (OM) in Rotterdam stelt vervolging in tegen een 38-jarige politieagente van de Eenheid Rotterdam. De...