Man (43) steekt collega (47) dood voor behoud baan Watermanweg Rotterdam Alexandrium

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Woensdagmiddag is een 47-jarige vrouw uit Schiedam overleden na een steekpartij in Woonmall Alexandrium. De vrouw, tevens een medewerker van de tapijtwinkel waarin het incident plaatsvond is ondanks de snelle hulp van hulpdiensten overleden aan haar verwondingen. De 43-jarige man die de vrouw meerdere keren had gestoken is na zijn daad op de vlucht geslagen.

- Advertisement -

Met behulp van een politiehelikopter is een 43-jarige man niet veel later aangehouden in de omgeving van het winkelcentrum. Het AD meldde donderdag dat de twee collega’s waren. Door een reorganisatie had verloor de man zijn baan nadat zij gezegd zou hebben dat de man haar seksueel geïntimideerd zou hebben. De man kon dit niet verkroppen en ging naar de winkel toe om wraak te nemen.

De vrouw die op dat moment alleen in de winkel was, werd door de man dusdanig neergestoken dat ze direct aan haar verwondingen overleed. De vrouw was een alleenstaande moeder met twee kinderen. De echtgenote had al opgebeld naar de winkel dat hij eraan kwam en zij de deuren moest sluiten. Dit was niet gebeurd waarna de man de winkel vrij kon binnenlopen.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...