Mobiele kraanwagen omgevallen tijdens werkzaamheden Seattleweg Pernis

woensdag 10 juli 2013 17:15


Pernis –
Woensdagochtend 10 juli is aan de Seattleweg bij het bedrijf Momentive Specialty Chemical een mobiele kraanwagen omgevallen. Het ongeval gebeurde toen de bestuurder in de kraanwagen zat. Omdat niet duidelijk was of de bestuurder er zelfstandig uit kon komen werd de brandweer gestuurd voor een ongeval met beknelling.

Met hulp van medewerkers van het bedrijf kon de bestuurder er zonder de hulp van de brandweer uit de kraanwagen komen. Daarna is de bestuurder nagekeken op verwondingen door het ambulancepersoneel. Volgens de brandweer kwam de bestuurder met de schrik vrij. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. De kraanwagen viel tijdens werkzaamheden voor de A15.

Foto’s : Robin Veerman en Tolhuisen Fotografie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mobiele kraanwagen omgevallen tijdens werkzaamheden Seattleweg Pernis
Schrijver:

 

 


Pernis –
Woensdagochtend 10 juli is aan de Seattleweg bij het bedrijf Momentive Specialty Chemical een mobiele kraanwagen omgevallen. Het ongeval gebeurde toen de bestuurder in de kraanwagen zat. Omdat niet duidelijk was of de bestuurder er zelfstandig uit kon komen werd de brandweer gestuurd voor een ongeval met beknelling.

Met hulp van medewerkers van het bedrijf kon de bestuurder er zonder de hulp van de brandweer uit de kraanwagen komen. Daarna is de bestuurder nagekeken op verwondingen door het ambulancepersoneel. Volgens de brandweer kwam de bestuurder met de schrik vrij. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. De kraanwagen viel tijdens werkzaamheden voor de A15.

Foto’s : Robin Veerman en Tolhuisen Fotografie

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!