Truckers zwaargewond na frontale botsing A12 Nieuwerbrug

Date:

Deel bericht:


Nieuwerbrug/Waarder –
Op de A12 bij Nieuwerbrug/Waarder, vlakbij Woerden, zijn twee vrachtwagens op elkaar gebotst. Twee truckers raakten daardoor zwaargewond. Bij Nieuwerbrug stond een vrachtwagen met pech op de vluchtstrook toen een andere vrachtwagen daar frontaal achterop reed, dat meldt Rijkswaterstaat. Eén trucker raakte bekneld onder de eerste vrachtwagen en de chauffeur van de tweede vrachtwagen raakte bekneld in zijn voertuig. De brandweer schaalde op naar ‘middelhulpverlening’, waardoor tevens meer voertuigen ter plaatse kwamen.

- Advertisement -

Twee traumahelikopters, uit Rotterdam en Amsterdam, landden op de A12 om de hulpdiensten te assisteren. Vanwege het ongeluk tussen Reeuwijk en Nieuwerbrug werd de snelweg richting Utrecht vanaf Reeuweijk helemaal afgesloten. Ook de N11 (Leiden-Bodegraven) is ter hoogte van de aansluiting met de A12 dicht, wat voor ernstige verkeershinder zorgt. Sinds 21.50 uur wordt het verkeer mondjesmaat doorgelaten. De verwachting is dat de snelweg A12 nog tot 23.45 uur dicht blijft.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A12 in beide richtingen afgesloten door brandende hooibalen

Nieuwerbrug aan den Rijn - De Rijksweg A12 bij Nieuwerbrug aan den Rijn is in beide richtingen afgesloten...

Vrachtwagen met aardappels kantelt om in de sloot De Bree Nieuwerbrug

Nieuwerbrug - Dinsdagavond 5 december is rond 18.10 uur een vrachtwagen die aardappels vervoerde gekanteld en in...

Brand in woning door open haard Korte Waarder Nieuwerbrug

Nieuwerbrug - In een woning aan de Korte Waardeer heeft donderdagavond korte tijd brand gewoed. Op deze regenachtige...

Spookrijder veroorzaakt ernstig ongeval A12 Nieuwerbrug

Nieuwerbrug - Een spookrijder heeft woensdagmiddag een zeer zwaar ongeval veroorzaakt op de A12 tussen Gouda en Nieuwerbrug....