Twee keer brand in schuur Noordeinde Moerkapelle

Date:

Deel bericht:


Moerkapelle –
Waar gisteren de hulpdiensten nog samen kwamen voor een vliegtuigbom, werden de brandweer en politie woensdagavond opnieuw gealarmeerd voor een incident op het Noordeinde in Moerkapelle. Dit maal ging het om een schuur welke in brand stond. Na een half uur werd opgeschaald naar middelbrand. Ter plaatse sloegen de vlammen al uit de schuur en was er geen redden meer aan.

- Advertisement -

Doordat zich koelcellen in de schuur bevonden was de brand moeilijk te bestrijden, de koelwanden bleven branden. De brandweer heeft veel sloopwerk moeten verrichten. Dit was ook de reden dat er middelbrand werd gemaakt en er meerdere manschappen ter plaatse kwamen. De schuur welke uit meerdere delen bestond is bijna volledig uitgebrand. Rond 01:00 was de brand uit en is de brandweer terug naar de kazerne gegaan.

Om 02:30 in de nacht van woensdag op donderdag kwam er opnieuw een melding van een schuurbrand op het zelfde adres. Uit voorzorg schaalde de meldkamer al op naar middelbrand. Ook werd even het later nog een hulpverleningsvoertuig opgeroepen. De schuur stond opnieuw in brand maar nu een ander deel wat ’s avonds nog redelijk bespaard was gebleven. even na 03:30 werd voor deze brand het sein ‘brandmeester gegeven’.

Foto’s & Tekst : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Grote brand aan Bredeweg in Moerkapelle

Moerkapelle - In de nacht van donderdag op vrijdag 13 oktober is een grote brand ontstaan in een...

Bestelbus raakt te water door dichte mist Bredeweg Moerkapelle

Moerkapelle - Een bestuurder van een bestelbus is vrijdagavond in een sloot langs de Bredeweg in Moerkapelle tot...

Grote brand op dak van woningen Bovenas Moerkapelle

Moerkapelle - De brandweer is al een geruime tijd in de weer om een brand op het dak...