Politie zoekt aanrander in Bergschenhoek

vrijdag 12 juli 2013 15:40
stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg


Bergschenhoek –
De politie is op zoek naar een man die begin juli drie meisjes zou hebben aangerand in Bergschenhoek. De man wordt verdacht van 2 aanrandingen en 1 poging tot aanranding op 7, 8 en 9 juli jl. De slachtoffers zijn meisjes in de leeftijd van 12 tot 14 jaar woonachtig in de omgeving van Berkel. De incidenten vonden steeds plaats op dezelfde locatie: het spoorviaduct over de HSL Lijn ter hoogte van het Offenbachplantsoen op de grens van Berkel en Bergschenhoek. De politie sluit niet uit dat de man meer meisjes heeft benaderd.

Het zou gaan om een blanke man, circa 35 jaar met een fors postuur en opvallend blauwe ogen. Hij spreekt accentloos Nederlands en heeft een opvallend hoge stem. Hij rijdt op een zwarte scooter, draagt donkere kleding en heeft een donkere integraalhelm op.

De man zou de meisjes in alle drie de gevallen op dezelfde manier hebben benaderd. Hij sprak hen aan om de weg te vragen, waarna hij het slachtoffer bij de kleding vastpakte en haar betaste. Daarna ging hij er vandoor op de zwarte scooter.

Herkent u bovenstaand signalement of heeft u tips of aanwijzingen die de politie kunnen helpen bij het opsporen van de dader? Dan verzoeken wij u contact op te nemen via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt aanrander in Bergschenhoek
Schrijver:

 

stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg 


Bergschenhoek –
De politie is op zoek naar een man die begin juli drie meisjes zou hebben aangerand in Bergschenhoek. De man wordt verdacht van 2 aanrandingen en 1 poging tot aanranding op 7, 8 en 9 juli jl. De slachtoffers zijn meisjes in de leeftijd van 12 tot 14 jaar woonachtig in de omgeving van Berkel. De incidenten vonden steeds plaats op dezelfde locatie: het spoorviaduct over de HSL Lijn ter hoogte van het Offenbachplantsoen op de grens van Berkel en Bergschenhoek. De politie sluit niet uit dat de man meer meisjes heeft benaderd.

Het zou gaan om een blanke man, circa 35 jaar met een fors postuur en opvallend blauwe ogen. Hij spreekt accentloos Nederlands en heeft een opvallend hoge stem. Hij rijdt op een zwarte scooter, draagt donkere kleding en heeft een donkere integraalhelm op.

De man zou de meisjes in alle drie de gevallen op dezelfde manier hebben benaderd. Hij sprak hen aan om de weg te vragen, waarna hij het slachtoffer bij de kleding vastpakte en haar betaste. Daarna ging hij er vandoor op de zwarte scooter.

Herkent u bovenstaand signalement of heeft u tips of aanwijzingen die de politie kunnen helpen bij het opsporen van de dader? Dan verzoeken wij u contact op te nemen via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!