Drie minderjarigen spectaculair aangehouden voor balletjespistool Westlandseweg Maassluis (video)

Date:

Deel bericht:


Maassluis –
 Drie minderjarige zullen in het vervolg wel even achter hun oren krabben om met een balletjespistool in hun broekband bij een bushokje voor het politiebureau aan de Westlandseweg te gaan zitten. De jongens werd op een heftige manier door de politie aangehouden. Een omwonende filmde het incident.

- Advertisement -

De agenten kwamen in actie nadat zij de jongens hadden zien zitten. Snel waren er meerdere politieagenten ter plaatse die een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) uitvoerden op de drie jongens. Zij moesten op hun knieen gaan zitten zodat ze op een veilige manier geboeid konden worden. 

Nadat de jongens waren aangehouden bleek het om ballletjespistolen te gaan. De politie heeft de pistolen in beslag genomen. Dergelijke pistolen worden bijvoorbeeld ook bij overvallen gebruikt omdat ze nauwelijks van echte zijn te onderscheiden. Omdat ze geen strafbare feiten hadden gepleegd mochten de jongens na een stevig gesprek hun weg vervolgen.

Filmpje : Jerry Hopper

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Aangereden voetganger (46) uit Maassluis overleden aan verwondingen

Maassluis - De voetganger die maandag 12 februari werd aangereden op de P.C. Hooftlaan in Maassluis is overleden...

Supermarkt Albert-Heijn overvallen Mesdaglaan Maassluis

Maassluis - Donderdagavond rond de klok van 19:00 uur heeft er een overval plaatsgevonden. De politie kreeg meerdere verontrustende...

Man (19) met vuurwapen aangehouden in Maassluis

Maassluis - Op zaterdag 3 februari heeft de politie een 19-jarige man aangehouden, nadat een vuurwapen werd gevonden....

Woning van gezin onbewoonbaar na brand in woning van Speykstraat Maassluis

Maassluis - Een gezin van een woning aan de van Speykstraat in Maassluis kan voorlopig niet meer terug...