Kledingwinkel slachtoffer van overval Picassopassage WC de Scholver Capelle

Date:

Deel bericht:


Capelle aan den IJssel –
Een man heeft even na vijf uur een overval gepleegd op een kledingwinkel aan de Picassopassage in winkelcentrum de Scholver. De man kwam na sluitingstijd de winkel aan de achterzijde binnen en bedreigde het aanwezig personeel met een mes.

- Advertisement -

De man maakte geld buit die hij meenam in een zwarte sporttas. Hij ging er na de overval te voet vandoor. De politie verspreidde via Twitter het signalement van de man. Het ging om een negroïde man met dreadlocks en een gouden tand. Hij droeg donkere kleding en zwarte sportschoenen. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of via meld misdaad anoniem.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd