Kleine brand in flatwoning Schermerhoek Capelle Oostgaarde

zondag 14 juli 2013 12:17


Capelle aan den IJssel
– In een flatwoning aan de Schermerhoek heeft zondagmiddag korte tijd een brandje gewoed in de keuken. Bij aankomst van de brandweer bleken alle aanwezigen inmiddels de woning te hebben verlaten waarop de brandweer rustig naar binnen kon. Eenmaal binnen bleek het om een vergeten pannetje op het vuur te gaan. Één van de bewoners had daardoor wat rook ingeademd.

Een ambulancemedewerker heeft het slachtoffer nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De brandweer had het vuurtje in de woning snel onder controle. De woning werd geventileerd waardoor deze weer vrijgegeven kon worden. Vermoedelijk is de brand ontstaan doordat de inhoud in het pannetje was drooggekookt waarna dit tot ontbranding kwam.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in flatwoning Schermerhoek Capelle Oostgaarde
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel
– In een flatwoning aan de Schermerhoek heeft zondagmiddag korte tijd een brandje gewoed in de keuken. Bij aankomst van de brandweer bleken alle aanwezigen inmiddels de woning te hebben verlaten waarop de brandweer rustig naar binnen kon. Eenmaal binnen bleek het om een vergeten pannetje op het vuur te gaan. Één van de bewoners had daardoor wat rook ingeademd.

Een ambulancemedewerker heeft het slachtoffer nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De brandweer had het vuurtje in de woning snel onder controle. De woning werd geventileerd waardoor deze weer vrijgegeven kon worden. Vermoedelijk is de brand ontstaan doordat de inhoud in het pannetje was drooggekookt waarna dit tot ontbranding kwam.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!