Man gewond na val met scootmobiel door slecht wegdek Koningin Wilhelminahaven Vlaardingen

zondag 14 juli 2013 13:29


Rotterdam – 
Zondagmiddag is een oudere man aan de Koningin Wilhelminahaven gewond geraakt nadat hij ongelukkig ten val kwam met zijn scootmobiel. De man reed met zijn scootmobiel over straat waarna hij ten val kwam door het ongelijke wegdek.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de man medische hulp te bieden. Even later is de man met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis. De gemeente zal worden ingelicht over het feit dat het wegdek sterk verzakt is.

Foto’s : ingezonden MW

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na val met scootmobiel door slecht wegdek Koningin Wilhelminahaven Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Zondagmiddag is een oudere man aan de Koningin Wilhelminahaven gewond geraakt nadat hij ongelukkig ten val kwam met zijn scootmobiel. De man reed met zijn scootmobiel over straat waarna hij ten val kwam door het ongelijke wegdek.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de man medische hulp te bieden. Even later is de man met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis. De gemeente zal worden ingelicht over het feit dat het wegdek sterk verzakt is.

Foto’s : ingezonden MW

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!